Egyedi üvegfal, rozsdamentes fémkorlát gyártás

A fémbútorok hazája

Rozsdamentes fémkorlát

Elérhetőségek

AB Inox Bt.

Albóci Marcell

Mobil: 06 70 631 4209
E-mail: rozsdamenteskorlat@gmail.com

Üvegkorlát

Minimalista dizájn, maximális védelem

Egyre több helyre rendelnek cégünktől olyan üvegkorlátot, amelynél a fő szempont az átláthatóság, minimális látható tartószerkezettel. Sokféle megoldást kínálunk előbbire is, rövidebb tartóoszlopok alkalmazásától az alsó sínes kivitelű - lényegében tiszta üveg-szerkezetekig.

Üvegkorlát kínálatunk

 • üvegezett rozsdamentes korlát
 • üvegkorlát minimális rozsdamentes tartókkal
 • üvegkorlát alumínium alsó vezetősínben
 • fával kombinált üvegkorlát

A variálható üvegkorlát

Az üveggel kombinált fémkorlátok (üvegkorlátok) tökéletes alkotóelemei lehetnek bel- és kültéri folyosóknak, erkélyeknek és teraszoknak. Ezeken felül jól alkalmazhatók lépcsősorok kiegészítőjeként, vagy akár dekorációként. Rendkívüli előnye az üvegkorlátnak, hogy semmilyen módon nem zárja el a beérkező és a mesterséges fényt sem.

Bár az üvegkorlát megjelenése légiesen könnyed, mégis maximális biztonságot nyújt leesés ellen. Biztonsági ragasztott üveggel szereljük minden esetben a törésekből fakadó balesetek elkerülésére, illetve edzett-ragasztott kivitelben, amennyiben szerkezeti elemként funkcionál az üveg. Egyedi igényeknek eleget téve az üveget minden formában kombináljuk acélszerkezettel is.

Az üvegkorlát előnyei

 • optikailag növeli a teret, így kisebb lakásokba, szűkebb helyiségekbe ideális választás;
 • az üveg átereszti a fényt, így kedvez a világos, barátságos atmoszféra kialakításának;
 • biztonságot nyújt a kisgyermekeknek és házi kedvenceknek is;
 • hosszú élettartamú, korrózió- és karcálló;
 • könnyen tisztítható.

Ezt a korláttípust Önnek találták ki, ha…

 • panorámás otthonnal büszkélkedhet, és a pazar kilátás egyetlen négyzetcentiméteréről sem mondana le;
 • megbízható védelemmel szeretné ellátni a család apraja-nagyját, sőt a falfelületeket is;
 • rajong az esztétikus lakberendezési megoldásokért - az üvegkorlát ugyanis nemcsak praktikus, hanem mutatós is!

Oszlopos, pontmegfogásos, rejtett rögzítésű… Ön melyiket választaná?

Az oszlopos kivitelezésű üvegkorlát megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend. Ez a már klasszikusnak számító típus könnyen javítható, alakítható és bármilyen elrendezésű térbe remekül beilleszthető.

A pontmegfogásos üvegkorlátnak - ahogy neve is jelzi - jellegzetessége, hogy magát az üveget csak bizonyos pontokon szükséges rögzíteni. Ezek a pontok a födémeken vagy a tartóoszlopokon kapnak helyet. A típus modelljei dekoratív megjelenésüknek, szellős hatású kialakításuknak köszönhetően bármely helyiségben pompásan mutatnak.

A rejtett rögzítésű változatok napjaink kedvenc üvegkorlátainak számítanak. Nem véletlenül: könnyű, légies érzetet keltenek, így garzonlakásokba és kisebb helyiségekbe is nagyszerű alternatívának bizonyulnak.

Az üvegkorlát-készítés lehetőségei manapság szinte korlátlanok. Bízza Ön is szakértő csapatunkra a kivitelezést, lépjen velünk kapcsolatba mielőbb!

A beltéri üvegkorlátok dekorációhoz is nagyon jó választásnak bizonyulnak!

Az olyan épületelemek, mint amilyenek a korlátok is, kívül és belül is megtalálhatóak egy épület esetében. A belső terekben a lépcsővel kiegészített emeletek vagy a körbefutó galériák mind igénylik a korlátok felállítását. Korlátok nélkül ugyan tágasabbnak hat a tér, de jóval baleset veszélyesebb is a közlekedés.

Természetesen egy beltéri korlát funkciója nem merül ki pusztán abban, hogy megakadályozza a baleseteket és stabil fogódzót nyújtson azoknak, akik lépcsőn, galérián közlekednek. Egy korlátból nagyon könnyen lehet akár lakberendezési elem is, ami dekorálja is a teret.

A korlátok manapság megannyi formában, sokféle alapanyagból, régi és új stílusban egyaránt készülhetnek. Egy kevésbé gyakori, de a megfelelő helyen jól érvénysülő típusuk a beltéri üvegkorlát. A beltéri üvegkorlátok diszkrét elemei az eneteriőrnek, de mégis jól érvényesülnek. A legjobban ott lehet a beltéri üvegkorlátokat kihasználni, ahol modernebb vagy éppen klasszikus a berendezés, illetve az ingatlan stílusa. Ott is érdemes a beltéri üvegkorlátokkal tervezni, ahol a minimalizmus dominál, a tér pedig nincsen telezsúfolva drapériákkal, bútorokkal és berendezési tárgyakkal.

A beltéri üvegkorlátok a megfelelő alapanyaggal kombinálva még jobban a tér stílusához igazíthatóak vagy éppen kiegészíthető velük a már meglévő berendezés. Az üveghez illik a fa, az alumínium vagy a rozsdamentes acél is. Attól függően, hogy melyik korláttal egészítjük ki az üveget, lehet melegebb hangulatot, modernebb enteriőrt kialakítani.

Mit sem ér a külső, ha a beltéri üvegkorlát nem állja ki az idő próbáját. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen kizárólag az Ön ingatlanához tervezett és gyártott korlátokat! Óriási tapasztalatunk és elhivatott csapatunk van, a korlátaink pedig magas színvonalat képviselnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keresse kollégáinkat! A fémmegmunkálás és az üveggel kiegészített korlátok fő tevékenységünket képezik. Tájékozódjon szolgáltatásainkról a megadott elérhetőségeink egyikén!

beltéri üvegkorlátok

Üvegkorlátokkal világosabb, otthonosabb az ingatlan!

A korlátok üvegből gyártva jóval több előnnyel rendelkeznek, mint a fa vagy fém változatok. Az üvegkorlátok egyik szembetűnő előnye az, hogy üvegből készülnek. Az üveg nem csupán légies, egyszerű és stílusos, de át is engedi a fényt. Az üvegkorlát éppen ez utóbbi tulajdonsága miatt olyan ingatlanok esetében is nagyon jó választás, amik az átlagosnál sötétebb belső terekkel rendelkeznek. Érdemes megfontolni az alkalmazásukat, ha nem csupán az esztétikai szempontok a mérvadóak a korlát választásnál.

A környező fák vagy az épület tájolása miatt, illetve az adott emelet elhelyezkedése alapján is változnak egy ingatlan fényviszonyai. Ilyenkor bizonyos megoldások segítségével javítani lehet a beáramló fény mennyiségén. Nincs is annál lehangolóbb, amikor egy egyébként jó elosztású, ízlésesen berendezett ingatlan állandó sötétségben van. Az üvegkorlátok alkalmazása is hozzá tud járulnia ahhoz, hogy egy alapvetően sötét helyiségbe több fény jusson be. Azokban a nappali órákban, amikor a nap az erkély felől süt be, még fényesebb lesz a szoba, köszönhetően az üvegkorlátnak, mert semmi nem áll útjába a napsugaraknak. Amikor borús az idő vagy alkonyodik, az üvegkorlatok nem állják útját annak a minimális fénynek sem, ami odakintről tud bejutni. Az utcáról történő belátás miatt sem kell aggódnia a tulajdonosoknak, mert egy szép függönnyel, egyéb árnyékolóval lehet szabályozni a nyílászárók elfedettségét.

Lépjen kapcsolatba a cégünkkel, ha az üvegkorlátok felkeltették az érdeklődését! A korlátok tartósak és biztonságosak, igényesen és minőségi formában készülnek el a mi cégünk szervezése alatt. Garantáljuk a színvonalat és a hosszú élettartamot, de az esztétikus kivitelezést is minden megrendelés során. Engedje be a fényt és teremtsen világosabb tereket üvegből készült, dekoratív és nem utolsó sorban biztonságos korlátokkal! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén igényeljen egyénre szabott árajánlatot üvegkorlát tervezésre és gyártásra! Hamarosan világosabb, fényesebb ingatlant használhat!

üvegkorlátok

Válasszon Ön is az üveggel kombinált fémkorlátok közül!

Építkezik, vagy felújít? Ebben az esetben alkalma nyílik minden részletre kiterjedően megválogatni, hogy milyen legyen az új épület kívül és belül. Az ingatlan külső megjelenése is meghatározó: nem mindegy, hogy új és megnyerő, vagy régi és elhanyagolt. Többszintes épületeknél, ahol erkély, vagy terasz is van, szükség van korlátokra is.

A kültéri korlátok esetében is legalább akkora a választék és annyi lehetőség kínálkozik, mint a beltéri korlátoknál. Az egyik lehetőség az üvegből készült korlátok felszereltetése. Az üveg korlátokat különböző módokon ki lehet egészíteni, így készülhet hozzájuk fából, vagy fémből kapaszkodó. Az üveggel kombinált fémkorlátok nemcsak dekoratívak, légiesek és stílusosak, de hihetetlenül tartósak is. Az üveg edzett, ami nem hagyományos üveg, hanem annál sokkal erősebb és ellenállóbb fajta. Nyugodtan rá lehet támaszkodni, elbírja az ember súlyát, nem törik el. Ha mégis sérül, azt is úgy teszi, hogy apró darabokra válik szét, amivel kevésbé okozhat sérüléseket.

Az üveggel kombinált fémkorlátok elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Lakóépületekre éppen úgy alkalmasak, mint irodaépületekre. Egy ilyen kiegészítővel az ingatlan rendezett, igényes benyomást kelt, ezen túl pedig még az értéke is magasabb lehet vele.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben megmozgatta a fantáziáját az üveggel kombinált fémkorlát, illetve a kültéri üvegkorlátok bármelyik változata! Bízza az üveggel kombinált fémkorlátok kivitelezését olyan szakemberekre, akik értik a dolgukat, és emellett még kiváló ár-érték arányban is dolgoznak! Garantáljuk, hogy az eredménnyel Ön is maximálisan elégedett lesz! Kifinomultabb megjelenést és magasabb értéket kölcsönözhet ingatlanjának, ha üveggel kombinált fémkorlátokkal egészíti ki!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné modern eszközökkel felszerelni épületét, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén üveggel kombinált fémkorlátok készítésére!

üveggel kombinált fémkorlátok

Ízléses belső tér az irodában is? – Alapozza meg az összképet rozsdamentes üvegkorláttal!

Aki vállalkozást vezet és irodahelyiséggel is rendelkezik, tisztában van azzal, hogy fontos szerepet tölt be az első benyomás, ezért nem mindegy, hogy az ügyfeleket milyen kialakítású és stílusú irodában várja. Sokszor az apró részletek azok, amelyek meghatározzák egy-egy helyiség pozitív képét, ezért fontos, hogy az iroda kialakításakor mindenre kiterjedjen a figyelem. Ha Ön is ennek szellemében szeretné kialakíttatni irodahelyiségét, ráadásul a létesítmény emeletes, válassza a rozsdamentes üvegkorlátokat!

A rozsdamentes üvegkorlátoknak már a nevükből lehet arra következtetni, hogy beszerzésükkel csakis jól járhat, ugyanis egyrészt hosszú távú befektetésként lehet tekinteni rájuk, másrészt az üveg esztétikumának köszönhetően modern és elegáns megjelenést kölcsönözhet az irodának, így a pozitív, első benyomás garantált!

Ha kérdései lennének a rozsdamentes üvegkorlátokkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ízléses belső tér az irodában is? – Alapozza meg az összképet rozsdamentes üvegkorláttal!

Válassza az üvegkorlátot, hogy a család apraja-nagyja is biztonságban legyen!

Az üvegkorlátnak számtalan előnye van, melyek közül kiemelt jelentőségű, hogy senki sem tud rajta átférkőzni. Sajnos a többi típusú korlát egy kisgyerek szemével hasonlít egy mászókára, ami igen könnyen balesetveszélyes helyzeteket teremthet.

Az üvegkorlát, mivel „tömör”, nem csábítja a kisgyereket sem mászásra, sem pedig arra, hogy a korlátok között kinézzen, a fejét kidugva. Sajnos a kieséshez még ehhez hasonló mozdulatokra sincs szükség, ha a gyermek átfér rajta, egy pillanat alatt ki tud esni. Az üvegkorlátok másik előnye, hogy jobban megvédhetjük vele a háziállatokat is. Egy macska, vagy kisebb testű kutya is a másfajta korlátokon könnyen átfér, nem beszélve a még kisebbekről, akik még kevésbé figyelnek az ilyenfajta veszélyekre: nyuszi, teknős. Az üvegkorlát mindamellett, hogy biztonságos, könnyen tisztán tartható és nem akadályozza a fény áramlását sem.

Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön Ön az apróságok számára is biztonságos üvegkorlát mellett!

Válassza az üvegkorlátot, hogy a család apraja-nagyja is biztonságban legyen!

Üvegezett korlátokkal a hotel panorámájáért

Egy gyönyörű környezetben elhelyezkedő szállodától az emberek elvárják a szép kilátást is. Hiába van jó helyen a hotel, ha a vendégek valami miatt nem tudják élvezni a kilátást, akkor sajnos nagy eséllyel másik szállást fognak választani. Itt nem csak azokra az esetekre kell gondolnunk, amikor a szomszéd ház eltakarja a tájat, hanem azokra is, amikor az erkély nem megfelelő kialakítása a bűnös: például egy éktelen betonkorlát. Ehelyett a legjobb, ha üvegezett korlátot, vagy üvegkorlátot választunk, és a kilátás már egészen a padló szintjétől élvezhető.

Az üvegkorlátok, üvegezett korlátok nem takarják el a tájat, az akár az erkélyen ülve is csodálható. Így élvezetessé varázsolja azt is, ha a vendégek egyszerűen csak kiülnek beszélgetni, és szinte ki sem kell mozdulniuk a hotelből ahhoz, hogy a környezetben gyönyörködhessenek.

Szeretné, ha szállodájából semmi sem gátolná a panorámát? Keressen fel minket, és válassza Ön is üvegezett korlátainkat, vagy üvegkorlátainkat! Részletes tájékoztatásért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üvegezett korlátokkal a hotel panorámájáért